Krovni izlazi CLAUS

Svi krovni izlazi CLAUS izrađeni su od vrhunskih materijala sa najsuvremenijim strojevima kako bi se osigurali trajni proizvodi koji su u potpunosti izrađeni u Italiji.

Krovni Izlazi

Model prestige
Elegantni krovni izlaz.
AKCIJA prestige

Krovni izlazi Prestige izrađeni su sa izolacijskim i sigurnosnim ostakljenjem Sicurtherm (str. 27) sa vrijednošću Ug= 1.1 W/(m2K), prikladan za ugradnju u prostorijama gdje se boravi, poštuje važeće zakonske odredbe. Krovni izlazi Prestige stoga predstavljaju najopsežniji proizvod čitave palete proizvoda Claus, kako bi se zadovoljile sve potrebe.

Model book
Krovni izlazi sa bočnim otvaranjem.

Za zadovoljavanje uvjeta važećih zakona u vezi sustava mjera protiv padanja sa krovova, tvrtka Claus je dodatno proširila paletu krovnih izlaza modelom Book, sa otvaranjem „na knjigu“. Book omogućava jednostavan izlaz na krov za provjeravanje i održavanje, a predstavlja i dobru soluciju kao otvor u hitnim slučajima.

Model comfort L
Krovni izlazi sa otvaranjem na stranu.

Osim modela Comfort nudimo se i krovni izlazi Comfort L koji spaja funkcionalnost klasičnog krovnog otvora i udobnost bočnog otvaranja.

Model comfort
Univerzalni krovni izlaz.

Krovni izlazi Comfort prilagođuju se svim vrstama pokrova, zahvaljujući ugrađenom univerzalnom opšavu sa okvirom od naboranog olova. Svi krovni izlazi serije Comfort imaju okvir i prozorsko krilo od nordijskog drva zaštićenog fungicidnim proizvodom i imaju praktične ručke koje se mogu otkačiti za prevrtanje poklopca.

Model base
Klasični krovni izlaz.

Klasični krovni izlazi od lima, dostupni u raznim vrstama i bojama. Produžena stabilnost proizvoda kroz vrijeme osigurana je potpunom nepostojanju varenih dijelova jer krovni izlazi serije Base izvedeni su štampom jednog jedinog komada lima.