Tvrtka Claus

Tvrtka Claus je osnovana 1973. godine za proizvodnju krovnih izlaza koji su se tada izrađivali isključivo za izlaz na krov ili za prostorije koje se ne upotrebljavaju.

Od tada se sve promjenilo, a naši su proizvodi iskoristili pozitivni razvoj tvrtke, kroz stalno tehničko i estetsko poboljšavanje, koje jamči sve veću kvalitetu, praktičnost i pouzdanost krovnih izlaza. Danas zahvaljujući zakonu koji promovira renoviranje i upotrebi potkrovlja za boravak, iskustvo tvrtke Claus nudi vrijedne solucije za iskorištavanje potkrovlja na najbolji način koje se do tada nije upotrebljavalo.

Tvrtka Claus stavlja svoje iskustvo na raspolaganje svima koji žele renovirati potkrovlje kako bi dobili nove prostorije za boravak sa dovoljno svjetlosti i dobrim prozračenjem.Odabir jeolakšan velikom paletom modela i mjera koji zadovoljavaju sve veće zahtjeve kupaca.

Za prozore Style, koji je davno uveden na tržište, tvtka Claus je u zadnjih godinu dana promjenila stil kako bi poboljšala rezultate, pouzdanost, izdrživost i trajanje kroz vrijeme.

prozor1
prozor3
prozor4

Certifikati.

Svi proizvodi tvrtke Claus izrađeni su od vrhunskih materijala sa najsuvremenijim strojevima kako bi se osigurali trajni proizvodi koji su u potpunosti izrađeni u Italiji.

  • logo
  • logo
  • logo
  • logo

Tvrtka claus pruža dobronamjerno informacije na ovoj web stranici i smatra ih točnim. U svakom slučaju potencijalni kupci ne smiju se oslanjati na navedene informacije već moraju dodatno provjeriti stvarnu prirodu proizvoda i njihovu konkretnu prikladnost upotrebi za koju su namjenjeni. Stoga sve informacije navedene ovdje ne daju pravo na nikakvo izravno ili neizravno jamstvo bilo koje vrste, kao na primjer za kvalitetu proizvoda, prikladnost za specifičnu upotrebu i za nepoštivanje prava intelektualnog vlasništva. U nijednom slučaju tvrtka Claus ne može biti odgovorna za bilo koju izravnu ili neizravnu štetu do koje bi došlo upotrebom ovih informacija. Informacije mogu biti izmijenjene ili ažurirane bez prethodne najave. Tvrtka Claus može i poboljšati ili izmjeniti proizvode opisane ovdje na ovoj web stranici, bez prethodne najave.

Ograničenje odgovornosti